Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

Test de materials

 

Bicicleta MSC Bikes F5 Tandem by Kinethic

 

Com ja hem comentat en anteriors probes que hem fet a components de MSC Bikes, aquesta marca catalana dirigeix el seu objectiu als productes d’alta qualitat arribant a una extensa gama de modalitats entre el XC més racing i el DH més radical entre les que el model de bicicleta F5 es el màxim exponent de la seva tecnologia, experiencia i qualitat. MSC Bikes també té un tandem com es el model Zion Tandem, al seu catàleg 2013 o 2014 destinat a tot ús per muntanya, però en aquest cas nosaltres hem fet un model bastant més enfocat a les baixades.

 

Amb la base de la bicicleta de descens F5, ha sigut l’artesà d’Alacant Kinethic Handmade Frames qui l’ha adaptat a tandem gracies a la seva amplia experiencia en la fabricació de bicicletes, tricicles i molt especialment de tandems per carretera, pista o BTT. Recordem que el seu fundador, Juan Enrique Vidal, va arribar a ser campió del món de carretera en tandem… La seva experiencia amb aquestes màquines no ofereix cap dubte!

 

A aquest test de material ús mostrem en diferents parts el funcionament d’aquesta màquina única, separant per parts el quadre i les claus del sistema de suspensió MPS, els components que la formen, les sensacions que transmet en marxa i finalment el despiece total peça a peça… Esperem que ús agradi tant com a nosaltres!

 

*Continua amb el quadre!

 

 

Galeria dimatges de MSC Bikes F5 Tandem by Kinethic i del procés de creació.

 

 

Fitxa técnica

Pes: 25,00 Kg.

Talles: 16/16”.

 

PVP: Consultar €.

 

Web: MSC Bikes & Kinethic.

 

Distribueix: MSC Bikes & Kinethic.

 

Publicat el 21/10/13.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

      Contact us

 

logos

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicio Return to index

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F