Notícies

Tandemarium

 Test de materials 

 Consells de mecànica i pilotatge 

 Els vostres tandems

Glosari

Historia

Enllaços

 

 

Test de materials

 

Gominoles GU Energy Chomps!

 

Gu Energy neix de les inquietuts de part dels científics d’una gran multinacional de l’alimentació que va descartar els seus descobriments sobre l’assimilació dels productes energétics en forma de gel d’absorció més ràpida que les típiques barretes, motiu pel qual van decidir crear la seva propia empresa i actualment son una de les referencies en aquest sector per debant inclús d’altres marques de més renom!

 

La alimentació en forma de gel té una assimilació més directa per l’organisme en el moment que s’està fent un exercici físic intens de forma que li poguem aportar al nostre cos aquells elements que està consumint en escreix en aquell esforç puntual. La forma final de gominola les fan més senzilles de ingerir ja que no hem d’anar xuclant del sobre o combinar-ho amb algún altre líquid … Es tant senzill com anar menjant 1 gominola cada quart d’hora aproximadament per a que el cos vagi rebent aquesta aportació energética de forma constant i no es tant empalagós com per a fer necessaria la ingesta de líquids per a empassar-ho.

 

Els continguts que ens aportaràn son Aminoacids, vitamines C + E, Sodi, Potasi, electrolits i una esclussiva fórmula complexa i simple de carbohidrats a més de cafeina en determinats gustos.

 

La presentació es en bossetes individuals de 4 unitats de forma que podem tindre energia suficient durant 1 hora d’exercici constant, temps suficient per a recuperar-nos d’un moment de carencia que haguem pogut patir al llarg d’un exercici continuat.

 

Nosaltres també les hem pogut usar per a poguer suportar dies d’entrenament i curses de descens... Si! Per fer descens també es important mantindre el cos sempre a punt per a poguer suportar correctament les exigencies d’uns minuts al màxim de rendiment i concentració... Les gominoles funcionen perfectament si en prenem 1 mentres anem fent el remonte, ens preparem i arribem a la sortida, aportant-nos totes les seves aventatges just quan possem el cos al límit durant la baixada! Si això ho combinem posteriorment amb altres productes recuperadors com el “Gu Energy Brew” aconseguirem minimitzar les perdues fisiológiques causades per l’esforç físic... Evidentment tot això cal acompanyar-ho d’una alimentació saludable amb les corresponents aportacions recomanades per qualsevol dietista o personal trainer!

 

Aquest es un format ideal també per a les dures jornades entrenant al GYM a les quals estem en un entorn força calurós i amb una ventilació possiblement justa, exigint un sobre-esforç considerable al nostre organisme de forma que si anem consumint les gominoles entre exercici i exercici o inclús entre series del mateix, en notarem ràpidament els efectes poguent-nos exigir més a nosaltres mateixos o resistint perfectament segons els tipus d’exercicis que estiguem treballant! Recordem que per pedalar no tot l’exercici l’hem de fer a sobre de la bicicleta, també es important el treball preparatori que fem al GYM, piscina o corrent així com els corresponents descansos i alimentació.

 

Les gominoles “Gu Energy Chomps” les podreu trobar en diferents gustos molt variats per a que això no serveixi de motiu per a no pendre-les... A nosaltres ens han agradat molt tots els que hem pogut tastar… Però això ja sabem que cadascú té les seves prioritats i el que a uns agrada a altres no tant! Per això també anar-los combinant trenca la monotonia de pendre continuament el mateix sabor, us recomanem fer-ho així sempre que ús sigui possible. Atenció als sabors que alguns contenen aportacions de cafeina, tots son aptes per als nens i les persones celíaques, però no a tothom li senta be la cafeina!

 

El producte s’entrega en caixes de 16 bossetes de 4 unitats al punt de venta, però vosaltres en podeu agafar les unitats que ús convinguin!

 

Galeria d’imatges de Gu Chomps.

 

 

Fitxa técnica

Aportació calórica: 180 calories & 60 gr. De carbohidrats.

Sabors: Blueberry-Pomegranate, Cranberry-Apple, Orange, Peach Tea, Strawberry o Watermelon.

 

PVP: 2,50 €.

 

Web: Gu Energy.

 

Distribueix: Myrco Sport.

 

Publicat el 09/10/12.

 

Col·laboradors

Calendari

Tandemdh.com Racing Team

Resultats

Recull de premsa

Forum “Solo tandem

Galeries d’imatges

Videos

  

 

      Contact us

 

logos

 

Contacta amb nosaltres

Torna a l’inici... Vuelve al inicio Return to index

Visitas:

http://cgi.tandemdh.com/Count.exe?df=tandemdh.com.visita&dd=c&comma=T&pad=F